Squash

"The worlds healthiest sport" - Forbes

Voordelen
Wil je op een aangename manier je conditie onderhouden en een aantal calorieën kwijtraken, dan ben je de ideale persoon om aan squash te doen.

Keep Fit Resort beschikt over 4 squashcourts. Die kunnen geboekt worden via ons reservatiesysteem aan de sportbalie, telefonisch (+32 471 403 009) of via mail (info@keep-fit.be). Reserveren kan maximaal 2 weken op voorhand en reservaties kunnen ten laatste 1 dag op voorhand geannuleerd worden.

Combi-abonnement

Profiteer van de voordelen van ons combi-abonnement. Voor € 350,- per jaar kan u onbeperkt squashen en deelnemen aan de verschillende groepslessen.

Keep Fit Squash Ladder

Op zoek naar nieuwe tegenstanders? Geen squashpartner? Probeer onze Keep Fit Squash Ladder uit! Meer info kan u hier vinden.

Start2Squash

Wil u uw squashtechniek bijschaven? Wat tactische tips nodig? Neem zeker een kijkje naar onze start2squash lessen.

Jeugdwerking – Competitie – Tornooien – …

Waarschijnlijk heeft u al heel wat squashactiviteiten gezien binnen Keep Fit Resort waarvan u het bestaan nog niet afwist?

Keep Fit Resort heeft een uitmuntende clubwerking. Deze is ondergebracht in de VZW Keep Fit Squash Team.

Keep Fit Squash Team staat in voor de interclubwerking. Zij zorgen dat iedereen wie aan de interclubcompetitie wil deelnemen in een ploeg op zijn of haar niveau terechtkomt. Zij zorgen ook voor de praktische aangelegenheden zodat iedere week de spelers zich kunnen meten met spelers van andere Vlaamse clubs. Daarnaast wordt er ook training voorzien voor de geïnteresseerde spelers.

!! Eredivisie squash !!

Vanaf het seizoen 2017-2018 treedt Keep Fit Squash Team aan in de hoogste divisie van de interclubcompetitie. Zin in een avondje topsquash? Hou dan zeker de agenda in de gaten!

Keep Fit Squash Team staat garant voor een uitmuntende jeugdwerking. Zij zorgen voor trainingen aangepast aan leeftijd en niveau voor iedere jeugdspeler. Voor jeugdspelers die tornooien spelen wordt steevast begeleiding voorzien.

Daarnaast organiseert Keep Fit Squash Team ook een aantal tornooien. Denk hierbij aan het Oliver AA tornooi (voor de beginnende jeugd), Dunlop tornooi (voor de jeugd in het algemeen), Provinciale Kampioenschappen, een eigen clubtornooi Keep Fit Open, clubkampioenschap.

Na het succes van het seizoen 2015-2016 organiseert Keep Fit Squash Team dit seizoen (2017-2018) voor de tweede maal het Vlaams Kampioenschap Junioren!

Naast de sportieve werking worden ook enkele nevenactiviteiten georganiseerd, denk hierbij aan:

  • Jaarlijkse quiz
  • Spaghettiavond
  • Wijnverkoop
  • Pannenkoekenverkoop

Neem zeker een kijkje op de Keep Fit Squash Team website.